Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

"Πετάει" η ΔΙ.ΑΣ. στο Μεσολόγγι. Συνεχή χτυπήματα στη μικροεγκληματικότητα


Άλλη μια σύλληψη σήμερα στο Μεσολόγγι από την Ομάδα ΔΙΑΣ. Αθίγγανη μπήκε μέσα σε σπίτι να κλέψει αλλά έγινε αντιληπτή απο την ένοικο του σπιτιού. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και η αθίγγανη τράπηκε σε φυγή.
Για κακή της τύχη και για καλή τύχη της ενοίκου στην περιοχή έκανε περιπολία η ομάδα ΔΙΑΣ και αμέσως την συνέλαβε. Να θυμήσουμε ότι και χθές το βράδυ έγινε πάλι σύλληψη τριών  αθιγγάνων που μπήκαν σε σπίτι να κλέψουν και πάλι η ομάδα ΔΙΑΣ έπιασε τους κλέφτες.
Ο στρατηγός στην Πάτρα θα πρέπει απο την μία να είναι περήφανος και να έχει το κεφάλι του ήσυχο με τις επιτυχίες της ομάδας ΔΙΑΣ στο Μεσολόγγι και απο την άλλη θα ήθελε να έχει τέτοια ομάδα σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της ευθύνης του.



Το έργο της ομάδας ΔΙΑΣ στο Μεσολόγγι και τα αποτελέσματα των συχνών περιπολιών δίνει απάντηση για πιο λόγο πρόσφατα τους βράβευσε ο εμπορικός σύλογος σε εκδήλωση,σε αυτούς που απορούσαν γιατί να βραβευτούν απο τον εμπορικό σύλλογο.
Η αποτελεσματικότητα της ομάδας ΔΙΑΣ στο Μεσολόγγι δίνει ένα αίσθημα άσφαλειας στους κατοίκους αφού αυτή η πόλη υποφέρει απο τους αθίγγανους που πλέον «χτυπούν»σπίτια μέρα μεσημέρι ακόμη και με τους ένοικους μέσα σε αυτά.

Αναδημοσίευση από το onairnews.gr