Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις για την ΑΘΗΝΑ στο Μεσολόγγι


Τη Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου κατέλαβαν σήμερα το πρωί κάτοικοι του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και σπουδαστές του ΤΕΙ Μεσολογγίου που εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του ΤΕΙ Μεσολογγίου, καθώς και για την υποβάθμιση του νοσοκομείου της πόλης, ενώ σε ένδειξη συμπαράστασης στον δίκαιο αγώνα της περιοχής οι μαθητές του Μεσολογγίου προχώρησαν σε καταλήψεις σχολείων. Στο χώρο της κατάληψης παρόντες σε ένδειξη συμπαράστασης ήταν οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣΗ, Κώστας Μπαρμπαρούσης και Ηλίας Παναγιώταρος.
Η απόφαση για την κατάληψη της ΔΟΥ Μεσολογγίου, ελήφθη κατά την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής  Δήμου και Φορέων Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σύμφωνα με την οποία οι κάτοικοι της περιοχής φέρονται αποφασισμένοι, να προχωρήσουν, σε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις,.
Η απεργία πείνας στο χώρο του Δημαρχείου στη Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου συνεχίζεται για τρίτη μέρα και οι απεργοί, (ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης και τα μέλη της κοινότητας του ΤΕΙ Φώτης Τσιφοπανοπουλος και Γιώτα Μουτσιου – Νικολοπουλου ), είναι καλά στην υγεία τους και πρόθυμοι να συνεχίσουν μέχρι τη δικαίωση του αγώνα τους. Εκατοντάδες πολιτών έχουν εκφράσει την συμπαράσταση στον αγώνα των απεργών με τη παρουσία τους και την υπογραφή σχετικού κειμένου που υπάρχει στη είσοδο.