Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Πρωταθλήτρια η ΑΕ Μεσολογγίου!


Με τη νίκη σήμερα επί του Αετού Διασέλλου με σκορ 1-0 η Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου σφράγισε και τυπικά την άνοδό της στη Γ’ Εθνική και ταυτόχρονα και την «πρωτιά» στον 5ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος.
Στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου το κλίμα μεταξύ των λίγων (σ.σ. δυστυχώς) φιλάθλων που παρακολούθησαν τον αγώνα ήταν ευχάριστο καθώς ύστερα από 20 χρόνια η ομάδα αναδεικνύεται πρωταθλήτρια!
Το βάρος πλέον πέφτει στο σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά στην οποία οι υποχρεώσεις εκ των πραγμάτων θα είναι αυξημένες και θα πρέπει να υπάρξει στήριξη της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών.



Δεν θα πρέπει να μην τονιστεί ότι στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής περιόδου επικεφαλής στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΜ ήταν ο συμπολίτης μας, Σταμάτης Σαρρής, ένας νέος επιστήμονας, πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ, που κι αυτός πρέπει να υποστηριχτεί από την «κερκίδα», καθώς ανταποκρίθηκε στο ακέραιο στην εμπιστοσύνη με την οποία τον περιέλαβε η διοίκηση της ομάδας αναθέτοντάς του την τεχνική ηγεσία σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος.
Όμως του χρόνου στην ίδια κατηγορία με την ΑΕΜ θα αγωνίζεται και ο Άρης Αιτωλικού αφού τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος.
Θερμά συγχαρητήρια και κάθε επιτυχία στην νέα χρονιά!