Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Παρέμβαση με υψηλούς τόνους από τον Ν.Ο.Μ. για τη Μαρίνα Μεσολογγίου

Δριμεία επίθεση στον πρώην πρόεδρο της Λιμενικής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτη Παπαδόπουλο εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου με αφορμή τη δήλωση του κ. Παπαδόπουλου (διαβάστε εδώ) σχετικά με τη Μαρίνα Μεσολογγίου.
Η ανακοίνωση του Ν.Ο.Μ. (σ.σ. τη δημοσιεύουμε χωρίς διορθώσεις σε ορθογραφικά και συντακτικά λάθη) έχει ως εξής:
Απάντηση του ΝΟΜ στον Παπαδόπουλο. (Αποτυχημένου πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ που καθαιρέθηκε , λόγω  ανικανότητας  από πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου)
Είναι αναγκαίο να απαντάμε και το κάνουμε !!




Ο Παπαδόπουλος έκανε το λιμάνι ένα μπάχαλο, τόσο στην λεγόμενη «Μαρίνα», όσο και με την καφενοποίηση του λιμανιού! Το Λιμενικό Ταμείο με την παρουσία του και την «προεδρία του» διευκόλυνε το κάθε ψιλολαμόγιο να κονομάει παρανόμως. Το Λιμενικό Ταμείο σύμφωνα με τον νόμο είναι ο φορέας διαχείρισης του λιμανιού και θα έπρεπε να έχει αποβάλει τους παράνομους επενδυτές και να επαναδημοπρατήσει τον χώρο για δημιουργία Μαρίνας ή να εγκαλέσει δια του Εισαγγελέως όποιον ο ίδιος έκρινε ‘ότι τον εμποδίζει στο έργο του και όχι να καλεί την Κτηματική Υπηρεσία Αιτωλ/νιας να αποβάλει τους παράνομους.( Η Κτηματική του απάντησε βεβαίως, ότι αυτός πρέπει ως διαχειριστής του χώρου να αποβάλει τους παράνομους ). Ο Παπαδόπουλος  όμως, προτιμά να τρέχει από παράσταση σε παράσταση,  Λ.Τ, ΔΕΥΑΜ και άλλες επιτροπές (τον κατανοούμε έχει οικογενειακά βάρη). Με την καφενοποίηση του εμπορικού προβλήτα και ειδικότερα με τον τελευταίο διαγωνισμό θα βρει τον μπελά του!!
Η λύση στην υπόθεση «Μαρίνα» είναι μία … ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ !!
Κυοφορείται όπως μαθαίνουμε μια σύμβαση, με διάφορα τερτίπια, η οποία θα κρατήσει την Ολλανδό στο παιγνίδι. Όποιο  λαμόγιο της διοίκησης προωθήσει και υπογράψει θα υποστεί  συνέπιες Οθωμανικού Δικαίου!!
Τώρα, γενικότερα !! τι να ξεπουλήσει ρε μαλάκες ο Αγγελάκας ? κάτι που δεν υπάρχει??
Ήδη παραπέμπονται από τον Εισαγγελέα οι επενδυτές Μemen και Αγγελόπουλος ως παράνομοι !! ( στις 19/7/13 πήραν αναβολή, λόγω παρελεύσεις  χρόνου)
Εισπράττουν παρανόμως όλα αυτά τα χρόνια, τέλη ελλιμενισμού και τα τσεπώνουν κανονικότατα, εξασφαλίζοντας  την σιωπή ορισμένων με μικροχορηγίες).
Ο χώρος που δημοπρατήθηκε για Μαρίνα, που δεν έγινε ποτέ, ήταν για 250 θέσεις και αυτοί ελλιμενίζουν παρανόμως πάνω από΄400 σκάφη (πάρκιν σκαφών), φανταστείτε το μέγεθος της κονόμας !!

Εκτός και αν ο Παπαδόπουλος θεωρεί εαυτόν  επενδυτή, δια του αντιπροσώπου του!!