Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Θετικό το πρώτο "δείγμα γραφής" του υποψηφίου δημάρχου Μεσολογγίου Π. Παπαδόπουλου

Με δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ αναφορικά με τις δημοτικές εκλογές για το δήμο Μεσολογγίου έχει «ανοίξει» τα χαρτιά του δίνοντας την στήριξη για υποψήφιο δήμαρχο, στον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, μέχρι πρότινος πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας, σήμερα με γραπτή του δήλωση ο κ. Παπαδόπουλος «ξαφνιάζει» ευχάριστα, δίνοντας δείγμα γραφής της υποψηφιότητάς του.
Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την παραίτησή του από κάθε συμμετοχή σε Δ.Σ. και επιτροπές που μετέχει είτε εκλεγμένος είτε ως εκπρόσωπος του Ε.Κ.Μ..
Στη δήλωσή του ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει:
«Όπως είναι γνωστό στις προσεχείς δημοτικές εκλογές (Μάιος 2014) κατέρχομαι ως υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, επικεφαλής ενός ευρύτατου ψηφοδελτίου, που φιλοδοξεί να πάρει στα χέρια του την διοίκηση του Δήμου και να δώσει ελπίδα και προοπτική λέγοντας αφ’ ενός μεν την αλήθεια στους δημότες και τις δημότισσες της ευρύτερης περιοχής και αφ’ ετέρου προβάλλοντας το δικό μας αυτοδιοικητικό μοντέλο, που με ευλάβεια θα εφαρμόσουμε.



Σ’ αυτόν τον αγώνα θεωρώ ότι στο εξής πρέπει να αφοσιωθώ απερίσπαστα και χωρίς καμία άλλη ενασχόληση παρά αποκλειστικά και μόνο με την τοπική αυτοδιοίκηση. Για τον λόγο λοιπόν αυτό, το προσεχές χρονικό διάστημα, θα ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ από κάθε συμμετοχή μου σε Δ.Σ. ή Επιτροπές που έχουν να κάνουν με την εν γένει κοινωνική, πολιτιστική, αθλητική, και συνδικαλιστική μου δραστηριότητα και συγκεκριμένα: Από την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου, από το Δ.Σ. της Λιμενικής Επιτροπής, από το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλ/νίας και από το Δ.Σ. του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ / ΑΔΕΔΥ (Παράρτημα Πάτρας).

Θεωρώ ότι μια τέτοια ενέργεια είναι επιβεβλημένη καθότι ο αγώνας των αυτοδιοικητικών εκλογών πρέπει να διεξάγεται με καθαρούς όρους, χωρίς εξαρτήσεις και προαπαιτούμενα και καλώ και τους άλλους συνυποψήφιους να πράξουν το ίδιο.»