Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Χρυσό Βραβείο Συσκευασίας στην Trikalinos Αφρίνα!

Το μεταλλικό δοχείο του Ανθού Άλατος "Trikalinos Αφρίνα", απέσπασε το πρώτο βραβείο ποιοτικής συσκευασίας του Φεστιβάλ "Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις Χριστούγεννα 2013",  που διοργανώθηκε στην Helexpo.
Η Οικογένεια Τρικαλινός, πρωτοπόρος στην παραγωγή και εμπορία του ομώνυμου  Αυγοτάραχου, που έχει καταχωρηθεί ως ένα από τα 30 καλύτερα προϊόντα του Κόσμου, ξεχωρίζει πάντα για την εξαιρετική ποιότητα, αλλά και τις καλαίσθητες συσκευασίες των προϊόντων της. 
Η εταιρία Trikalinos υπογραμμίζει ότι αυτή η βράβευση, ενθαρρύνει τους ανθρώπους της να συνεχίσουν να δημιουργούν προϊόντα με ξεχωριστή αισθητική και συσκευασία αντάξια της ασυναγώνιστης ποιότητάς τους!
Ο Ζαφείρης Τρικαλινός, πρόεδρος της εταιρίας, ευχαριστώντας την κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού για τη διάκριση και το γραφείο Office Communication Consultants, υπεύθυνο για την όμορφη εικόνα της εταιρίας και των προϊόντων Trikalinos, υπογράμμισε ότι είναι χρέος του παραγωγού να αγαπά και να φροντίζει τα προϊόντα του  και αυτή η εκτίμηση πρέπει να αποτυπώνεται και στη συσκευασία τους.