Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

"Ήθος, ικανότητα, ανιδιοτελής προσφορά" οι βασικές αρχές του συνδυασμού του Π. Παπαδόπουλου

Χθες, Κυριακή 23-02-2014 ως γνωστό, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνέλευση δημοτών του Μεσολογγίου, στα πλαίσια της προσπάθειας του συνδυασμού «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» για την ενεργοποίηση των πολιτών μέσω συμμετοχικών διαδικασιών.

Σε ανακοίνωση του συνδυασμού σχετικά με τη διαδικασία σημειώνεται:

"Μακριά από το πνεύμα στείρων προεκλογικών συνελεύσεων και παρωχημένων παρουσιάσεων, ο επικεφαλής του συνδυασμού Πάνος Παπαδόπουλος προκρίνοντας την ανάγκη για συσπείρωση και συμμετοχή όλων των ενεργών ομάδων, έδωσε την σκυτάλη και το βήμα στους δημότες να θέσουν τις προτεραιότητες, τις ανάγκες και τις αξίες οι οποίες θα οριοθετήσουν την προσπάθεια του συνδυασμού για την διεκδίκηση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Μερικά από τα συμπεράσματα της πρώτης συνέλευσης δημοτών ήταν ότι το ήθος, η ικανότητα και η ανιδιοτελής προσφορά αποτελούν κοινό τόπο πάνω στον οποίο θα χτιστεί το οικοδόμημα της νέας μορφής αυτοδιοίκησης μέσα στην οποία θέλουμε να δραστηριοποιούμαστε. Εμείς οι ίδιοι θα θέσουμε τους κανόνες και τις διαδικασίες της διαχείρισης των κοινών μας αγαθών και με την ενεργή συμμετοχή όλων θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας.


Η προσέλευση των δημοτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς επίσης μεγάλη χαρά έδωσε η ανταπόκριση του κόσμου σε μία πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του Δήμου μας διαδικασία.

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες για την συμμετοχή."