Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ν. Μουρκούσης: «Απαράδεκτη η μεταφορά των Γραφείων του ΟΑΕΕ από το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο»

Την ανάληψη δράσης από τη δημοτική αρχή ζητά ο υπ. δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Μουρκούσης προκειμένου να ακυρωθεί η απόφαση για τη μεταφορά των γραφείων του ΟΑΕΕ από το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο.

Σε δήλωσή του ο κ. Μουρκούσης τονίζει:

"Εκφράζουμε την οργή και την κάθετη αντίθεσή μας στην μεταφορά των Γραφείων του ΟΑΕΕ από το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο, που καταφέρνει ένα ακόμη πλήγμα υποβάθμισης της Πρωτεύουσας του Νομού μας.

Δήθεν για λόγους οικονομίας, μετακινούν την τοπική υπηρεσία του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ), που στεγάζεται στο Μεσολόγγι σε ιδιόκτητο κτίριο. Αναγκάζουν έτσι εκατοντάδες ασφαλισμένους, εμπόρους και επιχειρηματίες, να μετακινούνται καθημερινά στο Αγρίνιο, για την παραμικρή εξυπηρέτησή τους.

Καλούμε την Δημοτική Αρχή να διαμαρτυρηθεί με κάθε τρόπο. Καλούμε την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό, να σταματήσει αυτό το αίσχος της συνεχούς υποβάθμισης του Μεσολογγίου, υπέρ του Αγρινίου, με πρόσχημα την μείωση του κόστους λειτουργίας του Οργανισμού.

Ο ΟΑΕΕ Μεσολογγίου στηρίζεται στις εισφορές των ντόπιων εμπόρων και επιχειρηματιών, οι οποίοι παλεύουν καθημερινά για την επιβίωση των ιδίων και των επιχειρήσεών τους, που απαιτούν στοιχειώδη σεβασμό στο μόχθο τους.

Η παράταξή μας, δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα αγωνισθεί με κάθε τρόπο, για την αποκατάσταση αυτής της αδικίας, που γίνεται σε βάρος των ασφαλισμένων της περιοχής Μεσολογγίου."