Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ο Μ. Τερζάκης για την υποψηφιότητά του με τον Νίκο Μουρκούση

Πολλοί, ήταν αυτοί που εξέλαβαν ως πρωταπριλιάτικο αστείο την χθεσινή είδηση για την συμμετοχή του επιχειρηματία, Μανώλη Τερζάκη στον συνδυασμό του υπ. Δημάρχου Μεσολογγίου, Νίκου Μουρκούση.
Όμως, κάθε άλλο παρά «πρωταπριλιάτικη» ήταν η είδηση, καθώς με την στάση του αυτή ο κ. Τερζάκης επιβεβαιώνει και τυπικά το «διαζύγιο» με την παράταξη του νυν δημάρχου Μεσολογγίου, Π. Κατσούλη.
«Όλοι θέλουν να γίνουν σήμερα - αύριο Δήμαρχοι, χωρίς να αξιολογούν ανθρώπους αγωνιστές (στρατιώτες) που προσφέρουν ανιδιοτελώς, τα οράματά τους, τις ιδέες τους, τις γνωριμίες τους, χωρίς να έχουν εκλεγεί με την εκάστοτε δημοτική αρχή» μας τόνισε ο κ. Τερζάκης σε συνομιλία που είχαμε μαζί του.



Και συμπλήρωσε: «Να μην σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους, την πολιτική εξουσία αλλά και το μέλλον του τόπου τους. Σήμερα η πολιτική θέλει ανθρωπιά. Πρέπει να είσαι δίπλα στον γείτονά σου, στον χωριανό σου, στον πολίτη σου, στα προβλήματά του».
Ιδιαίτερη είναι η αναφορά του κ. Τερζάκη στην επόμενη μέρα των εκλογών και το πώς θα πρέπει να λειτουργεί συνολικά το δημοτικό συμβούλιο: «Όλοι όσοι θα εκλεγούν, ανεξάρτητα συνδυασμού, πρέπει να είναι αύριο όλοι μαζί, με τις ιδέες τους, τις απόψεις τους και τις γνωριμίες τους, για ένα σωστό έργο που λέγεται ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ».

Όσον αφορά την επιλογή του να είναι στον συνδυασμό του Νίκου Μουρκούση μας ξεκαθάρισε: «Σαν Μανώλη Τερζάκη, όλοι με γνωρίζετε, είτε από τα κοινά είτε από τα επαγγελματικά μου δρώμενα. Πιστεύω ότι οι απόψεις που σας διατύπωσα για τη λειτουργία του δήμου, σε επίπεδο προσώπων συγκλίνουν, με αυτές του Νίκου Μουρκούση και για το λόγο αυτό, συμμετέχω, πλέον ενεργά στην προσπάθειά του».