Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Γ. Τέγας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΓΑΣ: «Τα έργα που θα πραγματοποιηθούν θα φέρουν θέσεις εργασίας»

 

Στις Τοπικές Κοινότητες Γουριάς –Μάστρου –Νεοχωρίου συνέχισε την περιοδεία του ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονη Πόλη», Γιάννης Τέγας, συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Αρκετοί ήταν οι κάτοικοι που εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους στον κ. Τέγα, ο οποίος υπογράμμισε ότι «παρόλο που το προηγούμενο διάστημα το Κράτος σχεδόν κατέρρευσε δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει το ίδιο και στο Δήμο Μεσολογγίου. Πρέπει να τον κρατήσουμε όρθιο και να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα και μικρά προβλήματα της περιοχής».

Ο κ. Τέγας αναφέρθηκε και στο σχεδιασμό του σχετικά με τα έργα που θα συνδέονται με τη δημιουργία θέσεων εργασίας λέγοντας: «Εμείς αγκαλιάσαμε όλο τον κόσμο ανεξάρτητα από την πολιτική του ταυτότητα και εδώ στην περιοχή θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Θα είμαστε και πάλι πρωταθλητές σε εντάξεις έργων, όχι σε μακέτες και στο μυαλό μας, αλλά σε πραγματικό έργο, με πρόγραμμα κοστολογημένο, που θα βοηθήσει να δουλέψει ο κόσμος. Άλλωστε όσες θέσεις εργασίας θα προκύψουν τα επόμενα χρόνια, ιδίως σε τεχνικό κόσμο και τεχνίτες, θα είναι από το πρόγραμμα των έργων του δήμου».


Υπογράμμισε επίσης ότι ο συνδυασμός του έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει, γιατί έχει παρόν, και μέλλον, με νέους και έμπειρους ανθρώπους, από όλα τα πλάτη και μήκη του δήμου, αναφερόμενος βέβαια και στα τοπικά θέματα, όπως είναι η άρδευση, η αγροτική οδοποιία, η καθαριότητα ,αλλά και οι βασικές υποδομές. Οι κάτοικοι υποδέχθηκαν θερμά τον κ. Τέγα και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις προτάσεις του, οι οποίες φαίνονται ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες.