Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Την συγκρότηση προεδρείου στο Λιμενικό Ταμείο ζητά ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου

Την παρέμβαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμενης διοίκησης κ. Διδασκάλου για τη συγκρότηση λιμενικής επιτροπής ζητά με ανακοίνωσή του ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, ώστε εκτός των άλλων ανοιχτών ζητημάτων να διευθετηθεί το ζήτημα της Μαρίνας Μεσολογγίου, μετά την περιβόητη ανακοίνωση του ΣΔΟΕ.

Στην ανακοίνωση εκτός των άλλων τονίζεται:

"Το ζήτημα όμως, για όσους αντιλαμβάνονται έστω και ελάχιστα, είναι, το τι πράττουν οι άλλοι της Λιμενικής Επιτροπής, που υποτίθεται ότι είναι οι θεματοφύλακες του Δημοσίου συμφέροντος . Οι scouter του Κόμματοςτους επέλεξαν για αυτό ακριβώς τον λόγο. Για να είμαστε απολύτως σαφείς, διακρίνουμε μια «δυστοκία»στην επιλογή νέων παικτών (επειδή δεν θέλουν να μπει«γκολ», αγνοούν τούς δεινούς… γκολτζήδες).

Οι περίφημοι υπόλοιποι της Λιμενικής Επιτροπής, είναι αφελείς ή συμπράττουν σιωπηρά?

Ο Διδασκάλου πόσο θα προβληματίζεται ακόμη, για το μέγα αυτό ζήτημα? Κατάλαβε ότι ο Αγγελάκας του έδωσε χοντρή και μακριά σκυτάλη… Είναι στην κορυφή της Διοίκησης (αποκεντρωμένη) και θα έπρεπε σε μια εποχή δύσκολη για την χώρα, να εστιάζει στην νομιμότητα και τον ανταγωνισμό και όχι να τον απασχολούν τόσο πολύ οι κομματικές ακροβασίες, που μόνο ζημιά προκαλούν.

Είμαστε αναγκασμένοι, ως έχοντες νόμιμο συμφέρον, να επανέλθουμε συντόμως…"