Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου στην ορκωμοσία του Νίκου Καραπάνου (VIDEO)




Εντυπωσιακή και αξιοσημείωτη  ήταν η παρουσία των πολιτών της περιοχής, στην τελετή της ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντα δημάρχου Μεσολογγίου, Νίκου Καραπάνου, αφού κυριολεκτικά το Διοικητήριο "κατακλύστηκε" από κόσμο, τόσο στο εσωτερικό όσο και στον αύλειο χώρο. 
Ανάμεσα στο πλήθος ξεχώρισαν, οι παρουσίες του Γ. Γ. Έρευνας, Χρ. Βασιλάκου, ως εκπροσώπου της Κυβέρνησης, του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νίκου Υφαντή, του Δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου, του Δημάρχου Πύλου, Δημήτρη Καφαντάρη και των δημοτικών συμβούλων Ναυπακτίας, Γιώργου Σιαμαντά και Γιάννη Σύψα ως εκπροσώπων του δημάρχου Ναυπακτίας, Τάκη Λουκόπουλου. 




Επίσης παρόντες ήταν οι πρώην δήμαρχοι Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Πρεβεζάνος, ο απερχόμενος δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας, Νίκος Σολδάτος, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας, Γ. Τελώνης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, Γ. Κυριακόπουλος, ο περιφερειακός διευθυντής του Ο.Α.Ε.Δ., Γιάννης Καρβέλης, ο διευθυντής Δασών νομού Αιτ/νιας, Νικήτας Μάζης ως εκπρόσωπος του ΓΓ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, οι πρόεδροι του Δικηγορικού, Ιατρικού και Εμποροβιομηχανικού  συλλόγου Μεσολογγίου, Μάριος Παπαθεοδώρου, Γιάννης Κοντός και Βασίλης Σπυρόπουλος, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Ρόκος, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτης Κοντός, η υποψήφια βουλευτής της Ν. Δ., Έλενα Μάντζιου - Κοτρολού  καθώς και εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και συλλόγων και φορέων της περιοχής. 
Για την εκδήλωση συγχαρητήριες επιστολές έστειλαν, λόγω αδυναμίας παρουσίας τους:  ο Υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, ο Υπουργός Ναυτιλίας, Μ. Βαρβιτσιώτης, οι τ. Υπουργοί  και βουλευτές της Ν. Δ., Μάριος Σαλμάς και Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο γενικός διευθυντής των εκπαιδευτηρίων "Γείτονα", Ελευθέριος Γείτονας και τα Δ.Σ. του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως "Παναγιά Ελεούσα" και του συλλόγου Αυτιστικών Ατόμων "Άγιος Αρσένιος ο Καππαδοκίας". 

Η νέα δημοτική αρχή του Μεσολογγίου αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντα της τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου.