Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Δυο θανατηφόρα τροοχαία με διαφορά μιας ώρας στο Μεσολόγγι

Το μοιραίο ΙΧ του Λ. Σταθόπουλου
Δυο κάτοικοι Αγρινίου, ένας 47χρονος και ένας 35χρονος έχασαν τη ζωή τους, σε αντίστοιχα δυο τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν, με διαφορά μίας ώρσας περίπου, το βράδυ του Σαββάτου (18/10/2014) στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο τμήμα της που διέρχεται από το Μεσολόγγι.
Κοινή συνισταμένη και των δυο δυστυχημάτων δυστυχώς, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και μαρτυρίες  είναι η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα.
Το πρώτο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 7 το βράδυ στην περιοχή της Αγίας Ελεούσας με θύμα τον Αγρινιώτη, μέχρι πρότινος στέλεχος της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» Λεωνίδα Σταθόπουλο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε χωρίς συνεπιβάτη, ο άτυχος Λεωνίδας εισήρθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε σφοδρά με άλλο ΙΧ και στη συνέχεια το αυτοκίνητο εξετράπη στα πρανή του δρόμου, από όπου τα σωστικά συνεργεία τον ανέσυραν. Από το άλλο ΙΧ ελαφρά τραυματισμένοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο η σύζυγος και ο 16χρονος γιός του οδηγού.



Το "απομεινάρια" από το "παπάκι" του άτυχου 35χρονου

Το ΙΧ στην αριστερή πλευρά του οποίου "καρφώθηκε" το "παπάκι"
Λίγο αργότερα, νέος συναγερμός σήμανε στα σωστικά συνεργεία του Μεσολογγίου, καθώς δίκυκλο με οδηγό έναν 35χρονο επίσης κάτοικο Αγρινίου, λίγο μετά τον κόμβο του ΤΕΙ, προς το Ευηνοχώρι εισήρθε στο αντίθετο ρεύμα και κυριολεκτικά «καρφώθηκε» σε ΙΧ, με τέσσερις επιβάτες που κινούταν προς Μεσολόγγι.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θάνατος του οδηγού του δικύκλου, ενώ χάρη στα ανακλαστικά του οδηγού του ΙΧ και του γεγονότος ότι δεν κινούταν με μεγάλη ταχύτητα αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Οι κηδείες των δυο θυμάτων θα γίνουν το απόγευμα της Κυριακής στο Αγρίνιο, ενώ  συνεχίζεται η προανάκριση για τα αίτια των τροχαίων  από το Τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου.

  Φωτό από του agriniopress.gr και onairnews.gr