Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Με πρωτοβουλία του Χρήστου Βασιλάκου στην Αιτωλοακαρνανία ο πρέσβης της Ταϊβάν

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας  ανταποκρινόμενο στην πρωτοβουλία  του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας Δρ. Χρήστου Βασιλάκου για τη διοργάνωση Ενημερωτικής Εκδήλωσης   με στόχο  την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και την προώθηση συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο, στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας, προσκαλεί τα μέλη του στην Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας  την Παρασκευή  21 Νοεμβρίου και ώρα 13:30μ.μ. και στην οποία θα παραστούν ο πρέσβης της Ταϊβάν κ. Kuo-Boug Chang, τον εμπορικό ακόλουθο κο Alfred Yaw-Huei Wang και την ακόλουθο της πρεσβείας κα Lily Ying-Li Chen.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν με προϊόντα τους, καθώς και με επικοινωνιακό υλικό στο χώρο του Επιμελητηρίου, ενώ θα τους δοθεί η δυνατότητα για κατ’ ιδίαν συζητήσεις, με στόχο την προοπτική διείσδυσης των προϊόντων τους στην αγορά της ΝΑ Ασίας. 




ο Γ.Γ. Δρ. Χρήστος Βασιλάκος με τον πρέσβη της Δημοκρατίας της Κίνας (Ταϊβάν) κ. Kuo-Boug Chang
θα δωρίσουν  ηλεκτρονικούς υπολογιστές
σε σχολεία της πόλης
αλλά και στο κοινωνικό φροντιστήριο της ενορίας του Αγίου Δημητρίου.
Ταυτόχρονα η αντιπροσωπεία θα πραγματοποιήσει και επιτόπιες επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες.
Τέλος, στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Γ.Γ. Δρ. Χρήστος Βασιλάκος με τον πρέσβη της Δημοκρατίας της Κίνας (Ταϊβάν) κ. Kuo-Boug Chang  θα δωρίσουν  ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε σχολεία της πόλης αλλά και στο κοινωνικό φροντιστήριο της ενορίας του Αγίου Δημητρίου.