Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

"Έκοψαν" την πίτα τους οι δάσκαλοι του Μεσολογγίου

Μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών συμμετείχε στην κοπή πίτας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Μεσολογγίου "Κ. Παλαμάς", που πραγματοποιήθηκε στο Ραδιομέγαρο Μεσολογγίου ανήμερα της Γιορτής των Τριών Ιεραρχών.

 

 
 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας κ. Λευτεράτος Σπύρος, οι Σχολικοί Σύμβουλοι 1ης και 2ης Περιφέρειας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Σωτηρακόπουλος Γεώργιος και Αναστασόπουλος Μαρίνος, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Π.Ε. κ. Μπαρμπετάκης Αντώνιος, ο Προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας κ. Κολτσίδας Παναγιώτης, η Υπεύθυνη του Κ.Π.Ε. Μεσολογγίου – Θέρμου κ. Γιαννακογεώργου Όλγα, η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Κώτση Βίκυ, ο , ο Γ.Γ. του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Σολδάτος Νικόλαος και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κ. Σκαρμούτσος Αναστάσιος.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Τσάμης, αφού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς έκοψε την πίτα, στην ομιλία του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «…θα πρέπει όλοι να συσπειρωθούμε γύρω από το Σύλλογό μας, γιατί σε μια εποχή που κυριαρχεί ο ατομικισμός, μόνο μέσα από την ενότητα και τη συλλογική δράση μπορούμε να πετύχουμε την επίλυση των καυτών προβλημάτων της Παιδείας…».

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν για την πολύχρονη προσφορά τους στην Εκπαίδευση οι συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί του 2014 και δόθηκαν από μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου βιβλία στα παιδιά των εκπαιδευτικών καθώς και στο Ειδικό Σχολείο Μεσολογγίου. Τυχερή του φλουριού ήταν η Γραμματέας του ΠΥΣΠΕ κ. Λιάνα Καραγιάννη.