Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Ο Σύλλογος «Το Καλντερίμι» μεταβαίνει μαζικά την Κυριακή στη HORECA, δηλώστε συμμετοχή!

O Σύλλογος Ιδιοκτητών Εστιατορίων Αναψυκτηρίων Καφετεριών και Νυχτερινών Κέντρων Ιστορικού Κέντρου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου «Το Καλντερίμι», με αφορμή την έκθεση HORECA 2015 που πραγματοποιείται 6 – 9 Φεβρουαρίου στο METROPOLITAN EXPO και προκειμένου να μειώσει το κόστος μετάβασης των συναδέλφων του κλάδου της εστίασης, διοργανώνει μίσθωση πούλμαν για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015. 
Η ώρα αναχώρησης είναι 8:00 πμ από τη Μεσολόγγι, μετάβαση στην έκθεση και αναχώρηση στις 17:00 της ίδιας ημέρας. Η συμμετοχή κοστίζει 25 ευρώ χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Για δηλώσεις συμμετοχής και περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε άμεσα με τα τηλέφωνα 6946 983 331 και 6936519175.
Επίσης, ο Σύλλογός θέλοντας να ενημερώσει τα μέλη του για τους τρόπους εισόδου στην έκθεση HORECA παραθέτει το παρακάτω απόσπασμα από την ηλεκτρονική σελίδα της διοργανώτριας εταιρίας: Προκειμένου να εκλείψουν τα προβλήματα που δημιουργεί σε εκθέτες και επισκέπτες η παρουσία μεγάλου αριθμού μεμονωμένων επισκεπτών & επαγγελματιών από άλλους κλάδους, θα τηρηθεί σειρά αυστηρών προϋποθέσεων εισόδου στην έκθεση, πιο συγκεκριμένα:  



• Ελεύθερη είσοδος σε επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι διαθέτουν barcode ή χειρόγραφη πρόσκληση.
• Σε κάθε περίπτωση η πρόσκληση ισχύει αυστηρά μόνο για δύο άτομα. Κάθε επιπλέον άτομο θα πληρώνει εισιτήριο 15 ευρώ.
• Η διοργανώτρια εταιρία διατηρεί το δικαίωμα εξακρίβωσης των στοιχείων σε άτομα που φέρουν μαζί τους χειρόγραφη πρόσκληση. Κάθε μη επαγγελματίας του κλάδου για να εισέλθει στην έκθεση θα πρέπει να πληρώσει εισιτήριο. 
• Απαγορεύεται ρητά η είσοδος σε βρέφη, μωρά σε παιδικά καρότσια και γενικά σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών. 

Τέλος, ο Σύλλογός, περιμένει τις ιδέες, τα σχόλια και τη δημιουργική κριτική των μελών του και όχι μόνο στο email: estiasi.mes@gmail.com και κάνει γνωστό ότι η πρώτη έκτακτη Γενική Συνέλευση έχει οριστεί για τις 18 Φεβρουαρίου, στις 17:00 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου με βασικό θέμα τις αλλαγές για την επικαιροποίηση του καταστατικού του Συλλόγου.