Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

"Εμείς γράφουμε την ιστορία του συλλόγου" το μηνυμα στην κοπή της πίτας του "Τρικούπη" (video)

Συγκινητική η "από στήθους" ομιλία του βετεράνου αθλητή και παράγοντα Χρήστου Σταθάτου

Με το σύνθημα "εμείς γράφουμε την ιστορία του συλλόγου" - που λένε μικροί αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων υποδομής του Γ.Σ. "Χαρίλαος Τριούπης" - να "κυριαρχεί" παρουσιάστηκε το διαρκείας 8 λεπτών βίντεο που αποτυπώνει την 60χρονη διαδρομή του συλλόγου στα αθλητικά δρώμενα του Μεσολογγίου.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συλλόγου το περασμένο Σάββατο, στην οποία τιμήθηκαν για την διοικητική και αθλητική προσφορά στον σύλλογο οι κ.κ. ΧρήστσνΣταθάτος, Δημήτριος Ματζουράτος, Κώστας Κούστας, Παναγιώτης Μάσσος και Κώστας Κατσαρογιάννης.

Η βουλευτής Μ. Τριανταφύλλου απονέμει πλακέτα για την προσφορά του στον Παναγιώτη Μάσσο
 

Ο πρόεδρος του συλλόγου Δ. Ρεπάσος και η κ. Τριανταφύλλου βραβεύουν τον Κώστα Κούστα, αθλητή και στη συνέχεια προπονητή του τμήματος Volley
Ο δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπαπνου βραβεύει τον Τάκη Μαντζουράτο

 

Τιμητική πλακέτα στον Κώστα Κατσαρογιάννη για τη. Προσφορά του στον σύλλογο

 

Παρακολουθώντας το βίντεο μας πλημμύρισαν συναισθήματα νοσταλγίας και αισιοδοξίας για πρόοδο στον τομέα του αθλητισμού στην περιοχή μας. Ταυτόχρονα νιώσαμε και ενα αίσθημα όχι τόσο οργής αλλά προβληματισμού για το "χάσμα" που αναμφίβολα υπαρχει μεταξύ κάποιων περιόδων από τη διαδρομή του συλλόγου.

Και νιώσαμε αυτά τα συναισθήματα διότι γενναισιουργό αίτιο αυτού του χάσματος είναι η εσωστρέφεια που κατά καιρούς "πρωταγωνιστεί" στην πόλη του Μεσολογγίου, με αρνητικά πάντα αποτελέσματα.

Σε καθε περίπτωση αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση του "Τρικούπη" για την προσπάθεια που καταβάλει τα τελευταια χρονια για την ουσιαστική αναβάθμιση του αθλητισμού στην πόλη και την περιοχή του Μεσολογγίου.