Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

Ο Ναυτικός Όμιλος, πιστός στις καταστατικές του δεσμεύσεις, με προτεραιότητα πάντα, στην ασφάλεια και στην υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών, συνεχίζει και αυτή την εαρινή περίοδο την λειτουργία Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας για αρχάριους σε συνεργασία με την «Πατραϊκή Σχολή Ιστιοπλοΐας». Σε αυτή τη δράση, μπορούν να συμμετέχουν και όσοι διαθέτουν δίπλωμα αρχαρίου και θέλουν να κάνουν συντήρηση του πτυχίου τους.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών. Για να συμμετέχετε χρειάζονται :2 έγχρωμες φωτογραφίες μικρών διαστάσεων (3X4 cm) ,τύπου αστυνομικής ταυτότητας και βεβαίωση ιατρού παθολόγου.

 

Μετά το πέρας των μαθημάτων και των εξετάσεων, η Σχολή χορηγεί δίπλωμα, με Ευρωπαϊκή και διεθνή αναγνώριση, με το οποίο θα έχετε το δικαίωμα να κυβερνάτε ιστιοφόρα σκάφη μήκους μέχρι 24 μέτρα (περίπου 70ft). Επίσης μπορείτε να λάβετε μέρος , σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες ανοικτής θαλάσσης. Μετά το πέρας των μαθημάτων συνιστάται, για να αποκτήσετε εμπειρία, να λάβετε μέρος σε εκπαιδευτικές κρουαζιέρες της σχολής και του Ν.Ο.Μ, στον Κορινθιακό και στο Ιόνιο.

Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή. Με κάθε 6-7 εγγραφές δημιουργείται νέο τμήμα.

Υπάρχει δυνατότητα να λειτουργήσουν τμήματα: Προχωρημένων , Αγωνιστικής ιστιοπλοΐας, ειδικά ταχύρυθμα τμήματα διάρκειας 3 εβδομάδων όπως και οικονομικά τμήματα για φοιτητές και σπουδαστές.

Πληροφορίες-εγγραφές 2631026970-6972544680 email: nommes@live.com .