Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Έλα να μεγαλώσουμε Όλοι Μαζί το "Δέντρο της Αγάπης"

"Το δέντρο της αγάπης "φυτεύτηκε" με περίσσια θέρμη πριν περίπου ένα μήνα σε τοίχο πλησίον του Κήπου των Ηρώων. Σκοπός του δέντρου ήταν από την αρχή να δώσει μία άλλη νότα στην πόλη δημιουργώντας μία αίσθηση ελπίδας. Ο καθένας το ερμήνευσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Η θετική ανταπόκριση για την επιλογή του δέντρου, έδωσε πολύ μεγάλη δύναμη για την συνέχεια. Το δέντρο όμως, βανδαλίστηκε δύο φορές. Την πρώτη φορά διορθώθηκε άμεσα αλλά την δεύτερη φορά αυτό δεν ήταν εφικτό αφού το αγαπόδεντρο μουτζουρώθηκε άκομψα δίχως αιτία. Για όλα τα παραπάνω και επειδή η πράξη μιλάει από μόνη της, θέλουμε να δώσουμε στο δέντρο της αγάπης το μέγεθος που του αρμόζει.

Το Σάββατο και την Κυριακή 16 και 17 Μαϊου θα δημιουργήσουμε και πάλι το αγαπόδεντρο. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

 

 

Το εγχείρημα θα διαρκέσει 2 ημέρες περίπου και λόγω του μεγέθους του θα χρειαστούν αρκετά χρώματα και σπρέι.

Για τον λόγο αυτό σε δύο σημεία της πόλης, στο βιβλιοπωλείο Τσαρούχης και στο Κέντρο Τύπου, οδός Χαριλάου Τρικούπη και τα δύο, θα βρείτε τους κουμπαράδες μας. Κάθε ενίσχυση σημαντική για το εγχείρημα.

Ανοίγοντας τον διάλογο καλούμε όλους τις δύο αυτές μέρες, Σάββατο και Κυριακή 16-17 Μαϊου να έρθουν να συζητήσουμε σε φυσικό χώρο. Ας αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ." Είναι το μήνυμα κάλεσμα των Saltsinistas για την τρίτη κατά σειρά προσπάθειά τους να δημιουργήσουν αυτή την καλλιτεχνική δημιουργία σε σημείο της πόλης του Μεσολογγίου.