Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ενεργό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει η Καλλιρρόη Αυδή



Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Καλλιρρόη Αυδή ξεκαθαρίζει ότι παραμένει ενεργό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας, την πεποίθησή της ότι ο Αλέξης Τσίπρας, θα αναδειχθεί και πάλι πρωθυπουργός της χώρας.
«Με αίσθημα ευθύνης, εκφράζω τη στήριξη μου στο ΣΥΡΙΖΑ για μια αυτοδύναμη αριστερή κυβέρνηση. Η πεποίθησή μου είναι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωθυπουργός της, Αλέξης Τσίπρας, αντιστάθηκε, πάλεψε για τα δίκαια αιτήματα του Ελληνικού λαού, όπως κανείς δεν το έκανε στο παρελθόν και κράτησε τη χώρα ζωντανή.



Είναι στο χέρι της αυριανής κυβέρνησης, που πιστεύω ότι θα είναι εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα, να θέσει τη χώρα μας σε μια σταθερή πορεία ανάπτυξης και να δώσει στην συμφωνία που καταλήξαμε θετικό πρόσημο» τονίζει στη δήλωσή της η κ. Αυδή.
Με τη δήλωσή της, αυτή, η κ. Αυδή,  ουσιαστικά διαψεύδει σενάρια που την ήθελαν να προσχωρεί στη «Λαϊκή Ενότητα» του Π. Λαφαζάνη και εμμέσως δηλώνει, παρούσα για συμμετοχή, στην εκλογική λίστα του κόμματος στις προσεχείς εκλογές.
Να σημειωθεί ότι η κ. Αυδή είχε καταγράψει, μια εντυπωσιακή επίδοση, στις περιφερειακές εκλογές του περασμένου χρόνου, καταλαμβάνοντας την 2η θέση στο ψηφοδέλτιο της «Αντίστασης Πολιτών».