Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Μεσολόγγι

Ο Δήμος υποδέχεται τις γιορτές των Χριστουγέννων με εκδηλώσεις στο Μεσολόγγι καθώς και στις έδρες των δημοτικών κοινοτήτων Αιτωλικού, Νεοχωρίου και Κατοχής.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες από το Αιτωλικό, όπου φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο.

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία Μπότσαρη στο Μεσολόγγι, θα γίνει αντίστοιχη εκδήλωση στις 7.30 μ.μ., ενώ οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 12/12 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Νεοχώρι, και στις 7.30 στην Κατοχή.

«Το Άστρο της Αγάπης» από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου με τη συνεργασία του προσωπικού των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών, διοργανώνουν την προσεχή Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ. στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, την χριστουγεννιάτικη γιορτή «Το Άστρο της Αγάπης».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, περιλαμβάνει την ομιλία «Εν αρχή ην η αγάπη» από την σχολική σύμβουλο – δρ. Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Χρ. Σπυρέλη, μουσικό δρώμενο από τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου.

Θ’ ακολουθήσουν, γιορτινό bazaar με χειροποίητες κατασκευές του προσωπικού των βρεφονηπιακών σταθμών καθώς και προσφορά παραδοσιακών γλυκισμάτων από τους γονείς και τους νηπιαγωγούς. Συμμετέχει επίσης, η Φιλαρμονική του Δήμου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν για την ενίσχυση του Δημητρούκειου Ειδικού Σχολείου Μεσολογγίου και του Κέντρου Ημέρας ΕΨΥΠΕΑ, ενώ εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της υποψηφιότητας της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.