Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Διαστάσεις θρίλερ στην εξαφάνιση δυο αγροτών από τις Οινιάδες

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή του Νεοχωρίου Οινιάδων, κυρίως στην κοίτη του ποταμού Αχελώου, για τον εντοπισμό δυο 40χρονων, που αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, καθώς δεν επέστρεψαν στα σπίτια τους ύστερα από διασκέδαση.

Πρόκειται για τον Βασίλη Γρατσάνη από τα Πηγάδια Παλαιομάνινας και τον Γιάννη Κορδώση από το Πεντάλοφο.

Η εξαφάνισή τους δηλώθηκε από τους οικείους τους το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς για να ξεκινήσει αμέσως μια γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Οι δυο αγρότες επέβαιναν σε ΙΧ μάρκας ΤΟΥΟΤΑ Corolla μαύρου χρώματος με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 7885.

 

Από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα έχει προκύψει ότι τα κινητά τηλέφωνα των δύο αγνοούμενων "έκλεισαν" λίγο πριν τις πέντε το πρωί της Πρωτοχρονιάς, με το στίγμα τους να εντοπίζεται στην ευρύτερη περιοχή του Νεοχωρίου.

Από την αστυνομική έρευνα επίσης δεν προκύπτει η επιβεβαίωση της φημολογίας ότι οι δυο αγνοούμενοι διαπληκτίστηκαν σε μπαρ της περιοχής με αλλοδαπούς. Μια φημολογία που εχει δώσει διαστάσεις θρίλερ στην εξαφάνιση αφού δημιουργήθηκε σενάριο για πιθανή εγκληματική ενέργεια σε βάρος τους.