Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Τραγικός ο επίλογος της εξαφάνισης των νεαρών από την περιοχή του Μεσολογγίου. Βρέθηκαν νεκροί στο αναποδογυρισμένο ΙΧ τους μέσα σε αυλάκι

Το μοιραίο Toyota Corolla ανασύρεται από το αυλάκι
Λίγα λεπτά μετά τον εντοπισμό του ΙΧ ο επικεφαλής των ερευνών στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. Άρης Ανδρικόπουλος προσεγγίζει το σημείο

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στην Κατοχή, το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν και εντοπίστηκε το αυτοκίνητο των δυο νεαρών που αγνοούταν από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν άψυχα τα κορμιά του Γιάννη Κορδώση και του Βασίλη Γρατσάνη που αναζητούνταν από τους οικείους τους από το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δυο νέων που έσπευσαν στο σημείο στο άκουσμα της είδησης για τον εντοπισμό του ΙΧ.

Να σημειωθεί οτι για τον εντοπισμό του ΙΧ ήταν σε εξέλιξη μια γιγαντιαία επιχείρηση με την συμμετοχή, αστυνομικών, πυροσβεστών, λιμενικών, εθελοντών καθώς και κατοίκων. Μαλιστα από σήμερα το πρωί τις έρευνες συνέδραμε και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Τελικά το ΙΧ εντοπίστηκε αναποδογυρισμένο σε αποστραγγιστικό αυλάκι στην έξοδο της Κατοχής προς τον Αστακό, από κάτοικο της περιοχής.