Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Κατεβάζει "ρολά" την Πέμπτη 4/2 για το ασφαλιστικό ο εμπορικός κόσμος του Μεσολογγίου

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ιεράς Πολλεως Μεσολογγίου αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή του εμπορικού κόσμου της πόλης στην πανελλαδική απεργία, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, με καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων από τις 8:00 το πρωί, έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Σε ανακοίνωση το ΔΣ του συλλόγου απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή τονίζοντας:

"Εκτιμώντας ότι το νέο ασφαλιστικό θίγει άμεσα τον εμπορικό κόσμο και αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη παθογένειά του, καλούμε τα μέλη μας σε μαζικό κλείσιμο των επιχειρήσεών τους την Πέμπτη 4/2.


Με τον τρόπο αυτόν, απορρίπτουμε κατά τρόπο απόλυτο και κατηγορηματικό το προσχέδιο νόμου της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό σύστημα, που θα οδηγήσει σε εξόντωση τη συντριπτική πλειονότητα των συναδέλφων μας.

Εκφράζουμε την αντίδρασή μας σε ένα ασφαλιστικό σύστημα που δεν λαμβάνει υπ’ όψιν του τη σημερινή πραγματικότητα και την ουσιαστική αδυναμία των ασφαλισμένων να σηκώσουν το βάρος των υποχρεώσεών τους.

Ως εκ τούτου, καλούμε όλους τους συναδέλφους να κλείσουν τα μαγαζιά τους και συντονισμένα να εναντιωθούν σε μέτρα που πλήττουν για ακόμη μία φορά την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

Η συμμετοχή όλων μας, είναι απαραίτητη".