Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

"Λαίλαπα" για τους μηχανικούς το νέο ασφαλιστικό

Την Παρασκευή 12-2-2016 πραγματοποιήθη η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ για το 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου του Τμήματος στο Αγρίνιο.

Την κοπή πίτας ευλόγησε ο πατήρ Δημήτριος Αντωνίου μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αιτωλοακαρνανίας Κοσμά, ενώ υπήρξε αθρόα προσέλευση των Μηχανικών από όλη την Αιτωλοακαρνανία.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος κος Κων/νος Ρόκος στην ομιλία του αναφέρθηκε στη σημερινή δύσκολη πραγματικότητα των συναδέλφων Μηχανικών και εν γένει του Τεχνικού κόσμου, συναρτώντας αυτή με τη κρίσιμη ιστορική καμπή στην οποία βρίσκεται η χώρα μας.

Τόνισε "την οπισθοδρόμηση που σημειώθηκε στην οικονομία το 2015, η οποία ως αποτέλεσμα είχε να ενταθούν τα προβλήματα των Mηχανικών, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα". Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε σχετικά με το προσχέδιο του ασφαλιστικού το οποίο χαρακτήρισε "ως λαίλαπα".

 

 

Χαιρετισμό απεύθυναν, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κα. Χριστίνα Σταρακά ενώ παρέστησαν ως επίτιμοι καλεσμένοι, εκ μέρους της Ι. Π. Μεσολογγίου ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Μεσολογγίου κ. Γιαννόπουλος Κων/νος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Υφαντής Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Καζαντζής Νίκος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Τσιχριτζής Παναγιώτης, τα μέλη του Δ.Σ του ΓΕΩΤΕΕ κ. Φαρμάκης Ιωάννης και κ. Κοντογιάννης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Αγρινίου κ. Ανδρέας Μπανιάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Ναυπακτίας κ. Κοργιαλάς Ιωάννης, ο Πρόεδρος της ΕΕΤΕΜ Ν. Αιτωλ/νίας κ. Κατσίνας Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Παπαθανάσης Παντελής, ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Ιωάννης Τσιτσέλης, ο Πρόεδρος των Αποστράτων Αξιωματικών κ. Τσούνης Δημήτριος και ο Πρόεδρος της Ιστορικής και Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδας κ. Σκιαδάς Νικόλαος.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθη η κοπή της πίτας. Το φλουρί το κέρδισε ο συνάδελφος Νίκος Νικολακόπουλος, Αρχιτέκτων Μηχανικός και ακολούθησε δεξίωση των παρισταμένων.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και οι εργαζόμενοι του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας εύχονται σε όλους τους συναδέλφους Μηχανικούς οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παραστούν, αλλά και σε όλους τους Αιτωλοακαρνάνες, υγεία, ευτυχία, δημιουργικό και ελπιδοφόρο το 2016.