Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

«Να ζη το Μεσολόγγι». Καταπληκτική η μουσικοχορευτική παράσταση που οργάνωσε και παρουσίασε το 1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου

Ενθουσίασε η χθεσινοβραδινή  εκδήλωση με τίτλο «Να ζη το Μεσολόγγι» που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των Εορτών Εξόδου 2016 από το 1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου στην Πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα στο Μεσολόγγι.
Συμμετείχαν οι χορωδίες του 1ου Γυμνασίου και 1ου ΓΕΛ Μεσολογγίου, η χορωδία του φιλοκαλλιτεχνικού συλλόγου Μεσολογγίου, η σολίστ Ζωή (Ζιζή) Κορκοντζέλου στο πιάνο, στα πνευστά οι μαθητές Θωμάς Γιαννακόπουλος και Αλεξάνδρα Μπούτη και ο καθηγητής κρουστών Βαγγέλης Ροδίτης. Εκπληκτική η φωνή της Ουρανίας Σαββίδη στο τραγούδι. Μοναδική η χορογραφία από τη σχολή χορού της Στέλας Παπαδοπούλου. Στο ρόλο του αφηγητή-ποιητή ο σκηνοθέτης, Γιάννης Τράντας. Όλοι τους υπό τη μαεστρική καθοδήγηση του μουσικού Χρήστου Βλαχογιάννη.


Συνέβαλαν επίσης ο κ. Γιώργος Τσάτσος στα σκηνικά, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια είχε ο Μεσολογγίτης σκηνοθέτης, Λευτέρης Δακαλάκης, συνεπικουρούμενος από τον Ελβετό διευθυντή φωτογραφίας, Pietro Tafaro.
Πάρα πολύς ήταν ο κόσμος που απόλαυσε τη μαγευτική μουσικοχορευτική παράσταση και χειροκρότησε θερμά τους συμμετέχοντες.