Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Επίσημες ανακοινώσεις για τον "ανασχηματισμό" της δημοτικής αρχής του Μεσολογγίου

Ανακοινώθηκαν, χθες, το βράδυ οι νέοι αντιδήμαρχοι Μεσολογγίου, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια το χθεσινό ρεπορτάζ του MesolonghiNews σχετικά με τον "ανασχηματισμό" της δημοτικής αρχής.

Έτσι οι αντιδήμαρχοι Μεσολογγίου είναι οι εξης:

Καρβέλης Σπυρίδων: Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών (αναπληρωτής Δημάρχου)

Καραπαπάς Γεώργιος: Καθαριότητας, Ποιότητας Ζωής και Αισθητικής Αναβάθμισης

Διαμαντόπουλος Σπυρίδων: Τεχνικών Υπηρεσιών, Μελετών, Πολεοδομικού Σχεδιασμού και αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων

Ψυλογιάννης Σπυρίδων: Χωρικής Ενότητας Αιτωλικού και

Ρόμπολας Κων/νος: Χωρικής Ενότητας Οινιάδων.

Επίσης σημερα με απόφαση του δημάρχου Μεσολογγίου ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι, Σπύρος Καρβέλης και Γιώργος Καραπαπάς πρόεδροι στην οικονομική επιτροπή και στην ποιότητας ζωής, αντίστοιχα, τα μέλη των οποίων εκλέχθηκαν στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ως εξης:

Στην Οικονομική Επιτροπή, στη θέση των παραιτηθέντων μελών εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Διαμαντόπουλος Σπυρίδων, Καραπαπάς Γεώργιος, Μπαλαμπάνης Δημήτριος, Σκαρμούτσος Αναστάσιος και Σταθόπουλος Λάμπρος. Αναπληρωματικά μέλη: Γιαννόπουλος Κων/νος, ΤσέλιουΠαναγοδήμου Ευαγγελία, Παπαδόπουλος Γεώργιος και Κοντογιάννης Γεώργιος.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γιαννόπουλος Κων/νος, Διαμαντόπουλος Σπυρίδων, Κοντογιάννης Γεώργιος, Ρόμπολας Κων/νος και Ψυλογιάννης Σπυρίδων. Αναπληρωματικά μέλη: Σκαρμούτσος Αναστάσιος, Σταθόπουλος Λάμπρος και ΤσέλιουΠαναγοδήμου Ευαγγελία.

Για την προεδρία της ΔΕΥΑΜ θα προταθεί ο κ. Γιώργος Κοντογιάννης και του Λιμενικού Ταμείου, ο κ. Παναγιώτης Σταράμος.

Τέλος ο κ. Δημήτρης Μπουσμπουρέλης αναμένεται να αναλάβει την προεδρία της "Αναπτυξιακής Μεσολογγίου", η οποία οποία και θα επαναλειτουργήσει.