Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Ραδιοφωνική μετάδοση της συναυλίας "La vita e bella" το Σάββατο 3/9 στον Ρ/Σ Μεσολογγίου

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Μεσολογγίου, πρωτοπόρος στις μουσικές εκδηλώσεις, βρέθηκε το προηγούμενο Σάββατο στις Ρωμαϊκές Θέρμες Αγίου Θωμά, έναν εκπληκτικό αρχαιολογικό χώρο που είναι άγνωστος στους περισσότερους κατοίκους της περιοχής προκειμένου να παρακολουθήσει και να ηχογραφήσει την λυρική μουσική βραδιά "La vita e bella" που διοργάνωσε ο Κοινωφελής Πολιτιστικός Οργανισμός της «Διεξόδου» σε συνεργασία με την Εφορία αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος και την υποστήριξη του Ωδείου «Φίλιππος Νάκας».

Το μαγευτικό αυτό μουσικό ταξίδι περιείχε υπέροχα κινηματογραφικά ακούσματα, συνθέσεις Cardel και Piovani, πασίγνωστες όπερες και αξέχαστα τραγούδια του K. Weill, του Κώστα Γιαννίδη και του Μάνου Χατζιδάκι, τα οποία αποδόθηκαν με την φωνή της μέτζο σοπράνο Μιράντας Γεωργάκη και τους ήχους του βιολιού του Νίκου Μάνδηλα και του πιάνου της Πόπης Μαλαπάνη.

Ο Ρ/Σ Μεσολογγίου φρόντισε να ηχογραφήσει την συναυλία και το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016, στις 10 το βράδυ θα την μεταδώσει από την συχνότητα των 92 fm για την περιοχή της δυτικής Ελλάδος ή από το διαδίκτυο στις διευθύνσεις www.mesradio92.gr ή http://jayradio.gr/playerJay/MesRadio92.htm