Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

"Καρέ" από την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μεσολόγγι (VIDEO)

«Μεσολόγγι, ένας τόπος που αγαπώ ιδιαίτερα»
«Εξαιρετικές οι εντυπώσεις από την σημερινή μου επίσκεψη στο Μεσολόγγι, είναι ένας τόπος που αγαπώ ιδιαίτερα» μας δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης αναχωρώντας από το Μεσολόγγι για τους επόμενους σταθμούς της περιοδείας του στην Αιτωλοακαρνανία.

«Μόνο με επενδύσεις στον ιδιωτικό τομέα θα μειωθεί η ανεργία»
«Η ανεργία θα μειωθεί μέσα από επενδύσεις, στο ιδιωτικό τομέα. Εμείς ξέρουμε να το κάνουμε, αυτοί που κυβερνούν σήμερα δεν ξέρουν να το κάνουν» ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ερώτημα που του έθεσε πολίτης του Μεσολογγίου στην κεντρική πλατεία της πόλης, για το πως η ΝΔ θα μειώσει την ανεργία.

Εικαστική σύνθεση με αλάτι του Βαγγέλη Ρόμπολα θα κοσμεί το γραφείο του προέδρου της ΝΔ



Τον θαυμασμό του εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα αναμνηστικά δώρα που του προσφέρθηκαν από τον κ. Νίκο Κορδόση, κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Διέξοδος» και ιδιαίτερα για την εικαστική δημιουργία με αλάτι, του Βαγγέλη Ρόμπολα.
Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης εμφανώς ενθουσιασμένος είπε ότι το έργο, θα έχει θέση στο νέο του γραφείο, στο κτήριο της οδού Πειραιώς.
Στον πρόεδρο της ΝΔ, εκτός από την εικαστική σύνθεση του Βαγγέλη Ρόμπολα, του δόθηκε και το πολυτελές λεύκωμα «Μεσολόγγι – Ιερά Πόλις», των εκδόσεων της «Διεξόδου».

«Στάση» για ούζο ΤΡΙΚΕΝΕ
Τη ευκαιρία να δοκιμάσει το φημισμένο ούζο ΤΡΙΚΕΝΕ είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς επισκέφθηκε την ιστορική ποτοποιία του Μεσολογγίου όπου και τον υποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης της Παντελής Τρικενές.

Ο κ. Τρικενές του μίλησε για την περισσότερο του ενός αιώνα ζωής της ποτοποιίας που αποτελεί σημείο αναφοράς για το Μεσολόγγι, ενώ ο κ. Μητσοτάκης έδειξε να απολαμβάνει το απεριτίφ που του προσφέρθηκε και στον περίκαλο μαρμάρινο πάγκο της ποτοποιίας.