Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Ξεκίνησε η έκθεση «Συντελεστές Αστικής Αλλαγής» στο ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ του Μεσολογγίου

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου , σε συνεργασία με το Ραδιοφωνικό Σταθμό Ιεράς Πόλεως  Μεσολογγίου και  την ΚΟΙΝΣΕΠ Sociality, έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν  σε μια πρότυπη για τα δεδομένα της πόλης,  έκθεση.
Η έκθεση ονομάζεται «Συντελεστές Αστικής Αλλαγής» και πραγματοποιείται στον 2ο όροφο του Μεγάρου του Ραδιοφωνικού Σταθμού, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου. Η έκθεση ανοίγει την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου ώρα 10.00 το πρωί και θα παραμείνει ανοιχτή στο κοινό μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Θα είναι επισκέψιμη καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Επίσης κάθε Δευτέρα  και Τετάρτη απόγευμα και εντός Σαββατοκύριακου, θα ανοίγει κατόπιν συνεννόησης στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας.
Το πρόγραμμα «Συντελεστές Αστικής Αλλαγής» στοχεύει στην βιώσιμη και συμμετοχική αστική ανάπτυξη μέσω πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Άνθρωποι από τον τομέα του πολιτισμού, της δημόσιας διοίκησης και του ιδιωτικού τομέα έχουν την δυνατότητα να ενδυναμώσουν τις ικανότητες τους με μια διατομεακή συνεργασία. Μέσω τοπικών προγραμμάτων, διαδικασίες συμβουλευτικής και ανταλλαγών σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης, οι συμμετέχοντες του προγράμματος εφαρμόζουν στην πράξη τις δυνατότητες τους.
Η έκθεση «Συντελεστές Αστικής Αλλαγής» παρουσιάζει πρωτοβουλίες πολιτών σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης που ασχολούνται με την αναγέννηση του αστικού τοπίου, την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών, την ενδυνάμωση συνεργασιών.



Στο πρόγραμμα «Συντελεστές Αστικής Αλλαγής/Actors of Urban Change» συμμετέχει ενεργά η πόλη μας, με το πρόγραμμα SPEAK UP (Μίλησε δυνατά)
Στόχος του προγράμματος είναι η χρήση του ραδιοφώνου των πολιτών ως μέσο αστικής ανάπτυξης από τα κάτω προς τα πάνω, σε έναν Δήμο με σημαντικές δομικές και δημογραφικές διαφορές. Δίνοντας φωνή σε πρωτοβουλίες, ενεργοποιώντας τους πολίτες σε μια προσπάθεια μεγαλύτερης επιρροής στις πολιτικές της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες:
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2631028352, 2631363301, 6945794082