Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Μεσολόγγι!!!



Άναψε το βράδυ της Πέμπτης το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για το φετινό στολισμό σε όλο τον Δήμο. Έγινε μεγάλη προσπάθεια ώστε φέτος να μπορέσουν να νοιώσουν την ζεστασιά των Εορτών οι δημότες μας ,μικροί και μεγάλοι.

Στην συνέχεια μαζί με παιδιά από τα ΚΔΑΠ μέτρησαν αντίστροφα και άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Η χορωδία του δήμου με τον μαέστρο της, Σπύρο Χολέβα τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ενώ γλυκά πρόσφεραν οι σπουδαστές από το ΕΠΑΣ Μαθητείας Μεσολογγίου.






Την εποπτεία για τον φετινό στολισμό έχει ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Ντίνος Γιαννόπουλος ο οποίος σε συνεργασία με το σύνολο των αντιδημάρχων έχει φροντίσει να υπάρχει στολισμός, σε όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης, ενώ στην πλατεία Μπότσαρη υπάρχουν καρουζέλ,το σπίτι του Αι Βασίλη και πολλά παιχνίδια για τους μικρούς και τους μεγάλους.
Το παγοδρόμιο δυστυχώς δεν ήταν έτοιμο σήμερα να λειτουργήσει αλλά όπως μας είπαν περιμένουν αύριο να είναι έτοιμο.

Ο φετινός στολισμός είναι πλούσιος σε κάθε γωνιά του δήμου Μεσολογγίου και περπατώντας στους δρόμους της πόλης νιώθεις το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται σε όλο τον δήμο.