Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Διήμερη συνάντηση αερομοντελισμού στο αεροδρόμιο Μεσολογγίου στις 4 και 5 Φεβρουαρίου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αερομοντελιστές τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών JET θα συναντηθούν στο αεροδρόμιο Μεσολογγίου το Σαββατοκύριακο 4-5 Φεβρουαρίου (FLY IN 2017).
Οι αερομοντελιστές θα έλθουν από πολλές περιοχές της Ελλάδας όπως: Λέσβο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Άρτα, Αγρίνιο, Λαμία, Αθήνα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Καλαμάτα κ.τ.λ, αλλά και από την Κύπρο, προκειμένου να δοκιμάσουν και να χαρούν τις πτήσεις των αερομοντέλων τους, αφού στις περιοχές που ζουν δεν υπάρχουν οργανωμένα μοντελοδρόμια.
Σημειώνεται ότι τα αερομοντέλα JET είναι ομοιώματα πραγματικών αεροσκαφών, υψηλής τεχνολογίας και κόστους (άνω των 10.000 ευρώ έκαστο) και αναπτύσσουν υψηλές επιδόσεις (300 – 400 χιλ/ ανά ώρα).
"Προσκαλούνται λοιπόν οι κάτοικοι της περιοχής και οι φίλοι του αθλήματος και της Αερολέσχης να επισκεφθούν το αεροδρόμιό μας το Σαββατοκύριακο 4- 5 Φεβρουαρίου (εναλλακτικά 11-12 Φεβρουαρίου σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών) και από ώρα 9:00 – 17:00." Τονίζεται σε ανοιχτή πρόσκληση της Αερολέσχης Μεσολογγίου.