Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

"Μικροπολιτικές" επιθέσεις στον Π. Παπαδόπουλο διότι πράττει το αυτονόητο...

Χωρίς αμφιβολία ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η κοινωνία μπροστά», Παναγιώτης Παπαδόπουλος καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του, ως δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου της μειοψηφίας ασκεί υποδειγματικά τα καθήκοντά του.
Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος δεν αρκείται σε στείρα αντιπολίτευση, αλλά λόγω και της κομματικής του συγγένειας με την κυβέρνηση, συχνά βρίσκεται «ένα βήμα πιο μπροστά» από τη δημοτική αρχή, προωθώντας λύσεις, σε ζητήματα της περιοχής. Μια στάση, που από πολλούς επιδοκιμάζεται, διότι δεν διστάζει να ταχθεί στο πλευρό του δημάρχου για διάφορα θέματα.
Μια στάση που δείχνει, ότι ο κ. Παπαδόπουλος πολιτεύεται, με γνώμονα «το εμείς και όχι το εγώ». Όμως και εδώ είναι το παράδοξο, αντί αυτή η στάση να επικροτείται, διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν φωνές, που με διάφορα σχόλια, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε στον τοπικό τύπο, που την «καυτηριάζουν», με προφανή σκοπό να την αποδημήσουν.
Και θέλουν να την αποδημήσουν, για να «κρύψουν» την όποια ανεπάρκεια ή τις λανθασμένες επιλογές τους για διάφορα θέματα του δήμου…
Το βέβαιο είναι ότι με αυτές τις πρακτικές, κάθε άλλο παρά χρήσιμες υπηρεσίες στο τόπο προσφέρουν…