Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΑΞ/ΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

Παρουσία μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας και του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, κ. Νίκου Καραπάνου, οι Έφεδροι Αξ/κοί του Νομού Αιτωλ/νίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη  πίτα τους στην Λέσχη Αξ/κών Φρουράς Μεσολογγίου.
 Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φώτης Σακαρέλλος, αφού αναφέρθηκε στο ρόλο των Εφέδρων Αξ/κών στην κοινωνία εν καιρώ ειρήνης, και την μεγάλη δραστηριότητα και παρουσία του Συνδέσμου σε όλα τα κοινωνικά δρώμενα του Νομού,  ευχαρίστησε θερμά τον Διοικητή του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων  Συνταγματάρχη  (ΠΖ)  Γεώργιο Νικολόπουλο για την παραχώρηση της Λέσχης και για την αγαστή συνεργασία με τον Σύνδεσμο σε όλους τους τομείς.
Ευχαρίστησε επίσης τον κ Δήμαρχο και την Αγγελική Καζατζή Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου του Δήμου ,  την Πρόεδρο της Βυρωνικής Εταιρείας κυρίa Ροδάνθη Φλώρου,  την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλοι της Λιμνοθάλασσας κυρία Μαρία Μπομποτά, τον κ.Κώστα Παπαδόπουλο εκ μέρους του Λαογραφικού Συλλόγου Μεσολογγίου και όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους καθώς και το προσωπικό της Λέσχης για την άψογη εξυπηρέτηση. Επίσης ευχαρίστησε τον αρχιμουσικό Σπύρο Χολέβα για την μουσική επένδυση της εκδήλωσης και την κυρία Μαρία Χολέβα για την προσφορά των εδεσμάτων.




Το «φλουρί» που κερδίζει μια διανυκτέρευση στις  Μαιζονέτες  στο Καβούρι της Καβουρότρυπας στο Κρυονέρι, προσφορά της κυρίας Ρούλας Ζήκου, βρήκε η κυρία Ντίνα Μαυράκη από το Νεοχώρι.