Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Συνάντηση του δημάρχου Θέρμου με τον Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο

Το αίτημα της ονοματοθεσίας της Ιόνιας Οδού σε «Οδό Κοσμά του Αιτωλού» έθεσε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο,  ο δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας κατά την επίσκεψή του στο Προεδρικό Μέγαρο την περασμένη Δευτέρα.
Ο κ. Κωνσταντάρας ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και για άλλα ζητήματα της περιοχής και κυρίως για την πορεία του Αρχαιολογικού Μουσείου Θέρμου.
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Θέρμου σημείωσε για την συνάντηση που είχε με τον Προκόπη Παυλόπουλο: 
«Την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2017 είχα την ευκαιρία και την μεγάλη τιμή να συναντηθώ με τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.
Τον ενημέρωσα για τα ζητήματα του δήμου Θέρμου , την πορεία του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου , ζήτησα την συνηγορία του για τα ζητήματα χρηματοδότησης των οδικών αξόνων που θα βγάλουν την πόλη μας από την απομόνωση καθώς και για τα προβλήματα της Ορεινής οδοποιίας.




Τέλος του απηύθυνα εκ νέου πρόσκληση να επισκεφθεί την πόλη μας τόσο στις γιορτές Κοσμά Αιτωλού, όσο και κατά την διάρκεια εκδήλωσης αν ευοδωθεί η πρόταση του συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων "Όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός" που προτείνει η Ιόνια οδός να αποκτήσει παράλληλη ονομασία " ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ - ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ" με εμπνευστή τον Πρόεδρο του Συνδέσμου και Καθηγητή κ. Χρήστο Σιάσο .»