Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

Η 13η Φεβρουαρίου καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα του Ραδιοφώνου. Ο Ιστορικός μας Ραδιοφωνικός Σταθμός Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, εγγεγραμμένος στο Δίκτυο Συνεργασίας των Ραδιοφώνων του Κόσμου της UNESCO, συμμετέχει και γιορτάζει με διαμόρφωση του Προγράμματος των εκπομπών του.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, στις 8 το πρωί με έναρξη του προγράμματός μας όπως παλιά, πριν 57 χρόνια, όταν ξεκινήσαμε το ταξίδι της ψυχαγωγίας, της ενημέρωσης και του Πολιτισμού. Θα ακολουθήσουν νοσταλγικά αφιερώματα εκπομπών και φωνών που αγαπήσαμε και μας μεγάλωσαν.

Θα ακουσθούν ιστορικά της ίδρυσης και της πορείας του Ραδιοφώνου στον Κόσμο, στην Ευρώπη και στη Ελλάδα, με αναφορά εκπομπών και τη συμβολή τους στον Ελληνισμό. Ειδική αναφορά στο δικό μας πρώτο Ελεύθερο Σταθμό του Κοινωφελούς Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ» και της σημαντικής παρουσίας του στον Τόπο και την περιοχή μας.

Θα ακουσθούν μηνύματα και ευχές ανθρώπων που συντέλεσαν στην ίδρυση και λειτουργία του, αλησμόνητα πρόσωπα που ξεκίνησαν τις ειδήσεις και την παραγωγή μουσικών προγραμμάτων και των συνεργατών μας, καθώς και εκπροσώπων Αρχών, Φορέων.

Επίσης οι ακροατές θα μπορούν να παρέμβουν τηλεφωνικά στο 2631022644.

Ο πρόεδρος του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου, Γιάννης Ατσαλάκης σε δήλωσή του σημειώνει:

"Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, γιορτάζει, θυμάται και τιμά.

Καλωσορίζουμε την Παγκόσμια Ημέρα του Ραδιοφώνου, ως υπενθύμιση ότι το Ραδιόφωνο το πρώτο και άμεσο ΜΜΕ, παρά τις αλλαγές στην τεχνολογία, παραμένει το αγαπημένο μέσο στο κοινό όλου του πλανήτη, αποτελώντας δίαυλο επικοινωνίας, ειδήσεων, σημαντικών πληροφοριών και γεγονότων, ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιόδους καταστροφής και κρίσεων και πρόσβασης στην ελευθερία έκφρασης.

Μπορεί να άλλαξαν οι εποχές, το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ δεν θα χάσει ποτέ τη μαγεία του!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 92 FM"