Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Στο Μεσολόγγι για προετοιμασία το ουγγρικό kayak club Φερεντσβάρος

Αφίξεων συνέχεια στο προπονητικό πεδίο της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού. Από τις 24/2 και για 2 εβδομάδες, 27 αθλητές του kayak της Ουγγρικής Ομάδας Φερεντσβάρος από την Βουδαπέστη, μαζί με τον προπονητή και τους συνοδούς τους θα πραγματοποιήσουν την χειμερινή τους προετοιμασία στο Μεσολόγγι.

Το συγκεκριμένο kayak club ανήκει στις υπερδυνάμεις του αθλήματος και είναι η τέταρτη φορά που επισκέπτεται το λιμνοθαλασσιακό πεδίο.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου τους διευκολύνει, παρέχοντας τις εγκαταστάσεις του.

"Οι ενέργειες του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου αποσκοπούν στην προβολή του αθλήματος του canoe kayak και στο να καθιερωθεί η Λ/Θ Μεσολογγίου-Αιτωλικού, σε διεθνές προπονητικό κέντρο.

Τονίζουμε ότι αυτή η προσπάθεια έχει ξεκινήσει από το 2006. Ο όμιλος έχει δημιουργήσει τις στοιχειώδεις υποδομές για την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στην περιοχή.

Επιβάλλεται να βελτιωθεί η πρόσβαση στον δίαυλο που βρίσκεται πίσω (δυτικά) από τις χερσαίες εγκαταστάσεις της μαρίνας και να κατασκευασθεί ποδηλατόδρομος παράλληλα με τον δίαυλο ώστε να διευκολύνονται οι προπονητές.

Στις αρχές Μαρτίου περιμένουμε και άλλες αφίξεις από την κεντρική Ευρώπη. Ευχαριστούμε όσους πιστεύουν και στηρίζουν την προσπάθειά μας." Τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ναυτικού ομίλου.