Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ο Χρήστος Μοσχανδρέου βράβευσε τον φοιτητή της Σχολής Καλών Τεχνών Γιάννη Ρόμπολα



Μια ιδιαίτερη στιγμή στη γιορτή για τα 20χρονα της «Πινακοθήκης Χρήστου και Σοφίας Μοσχανδρέου» που έγινε στο Μεσολόγγι την προπερασμένη Κυριακή (διαβάστε εδώ), ήταν η βράβευση, από τον κ. Μοσχανδρέου, του Μεσολογγίτη προπτυχιακού καλλιτέχνη της σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας, Γιάννη Ρόμπολα, για τη διάκρισή του, στον περυσινό διαγωνισμό αφίσας για το φημισμένο τουρνουά τένις «Wimbledon 2016».



Θυμίζουμε ότι η αφίσα που επιμελήθηκε ο Γιάννης Ρόμπολας αποτέλεσε την επίσημη αφίσα του τουρνουά (διαβάστε εδώ), ενώ όπως σημείωσε ο κ. Μοσχανδρέου ο Γιάννης Ρόμπολας ξεκίνησε τα καλλιτεχνικά του βήματα από τους χώρους της Πινακοθήκης στο Μεσολόγγι καθώς ως μαθητής δημοτικού παρακολουθούσε τα σεμινάρια που διοργανωνόταν για μαθητές δημοτικού όλων των σχολείων της περιοχής.
Επίσης ο Γιάννης Ρόμπολας έχει έμμεση συμμετοχή στην έκθεση που φιλοξενείται αυτή την περίοδο στην Πινακοθήκη Μοσχανδρέου με το έργο: "τα συρτάρια ενός μουσείου ελληνικής τέχνης" που φιλοτέχνησαν φοιτητές της σχολής καλών τεχνών Φλώρινας με την καθοδηγηση του καθηγητή τους Χάρη Κοντοσφύρη. (διαβάστε εδώ)