Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (20/4/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης

ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

της Πέμπτης 20 Απριλίου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 43χρονος αλλοδαπός διότι κατείχε και διέθετε προς πώληση, (38) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και οκτώ (8) συσκευασίες λαθραίου καπνού των πενήντα (50) γραμμαρίων. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την πώληση λαθραίου καπνού.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος πέντε αγνώστων δραστών για απόπειρα ληστείας από κοινού

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βάρος πέντε ανδρών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, επιβαίνοντες σε ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο, πλησίασαν ένα πεζό ημεδαπό και με μεταλλικό αντικείμενο που έφεραν, του προκάλεσαν σωματικές βλάβες, με σκοπό να του αφαιρέσουν χρήματα. Οι δράστες αναζητούνται.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία, η οποία περιείχε κάνναβη, συνολικού βάρους πέντε γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη διαμονή στη Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, μια 23χρονη ημεδαπή και ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία που διέμεναν βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του 30χρονου, προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα.