Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (25/4/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης

ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

της Τρίτης 25 Απριλίου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για υφαίρεση κατ’ εξακολούθηση.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για απάτη

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 21χρονου ημεδαπού, ο οποίος μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα διαφήμιζε ψευδώς ότι πωλούσε μια μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να πείσει ένα ημεδαπό και να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (1.750) ευρώ, χωρίς ποτέ να του παραδώσει την μοτοσικλέτα.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα, κοκαΐνης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο Ηλείας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους (3,3) γραμμαρίων.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική οδό Πατρών – Πύργου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 42χρονος, αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (1.040) γραμμάρια λαθραίου καπνού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ορεστιάδας για τα αδικήματα της ένταξης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για διακεκριμένες κλοπές.