Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (6/4/2017)


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

της Πέμπτης 6 Απριλίου 2017


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαίας, 38χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών και ενός μηνός για ναρκωτικά.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή     
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι προχθές το απόγευμα,  αφού έκοψαν συρμάτινη περίφραξη οικοπέδου εισήλθαν σε αποθήκη αγροτικού συνεταιρισμού της περιοχής και αφαίρεσαν 40 μέτρα καλώδια μεταφοράς ρεύματος, αξίας 1000 ευρώ. 




Σύλληψη ημεδαπού  για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, 46χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή   
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στον Πύργο και τη Γαστούνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 32 και 29 ετών και μια 19χρονη ημεδαπή, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους, από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή     
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα έσπασαν τζάμι Ιερού Ναού στο Αγρίνιο και αφαίρεσαν από το παγκάρι χρηματικό ποσό που δεν έχει προσδιοριστεί, ενώ προκάλεσαν φθορές σε ένα κηροπήγιο.  


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών για διατάραξη οικιακής ειρήνης
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα προέβησαν στη διασπορά σκόνης ναφθαλίνης κάτω από τις δυο κεντρικές πόρτες εισόδου Γυμνασίου του Αγρινίου, με αποτέλεσμα την απώλεια διδακτικού μαθήματος μέχρι το πέρας του  καθαρισμού του.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη μίας ημεδαπής για κλοπή
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, 25χρονη ημεδαπή, διότι λίγη ώρα νωρίτερα αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης από 82χρονο ημεδαπό, το χρηματικό ποσό των 365 ευρώ.