Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Όλοι μαζί μπορούμε την ΑΕΜ στη Γ´ Εθνική!

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Ά κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, η ΑΕ Μεσολογγίου αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο 29/4, στις 5 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου τον πρωτοπόρο, Παναμβρακικό Μπούκας.

Με νίκη η ομάδα του Μεσολογγίου βάζει τις βάσεις για την εξασφάλιση της πολυπόθητης πρωτιάς σε αυτό το "μίνι - πρωταθλημα' που θα της δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στη Γ´ Εθνική.

Λόγω της κρισιμότητας του παιγνιδιού η διοίκηση της ΑΕΜ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση - κάλεσμα προς τους φιλάθλους της ομάδας:

"Το Σάββατο 29/04 στις 5 το απόγευμα, η ομάδα μας δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της φετινής περιόδου. Στον ξεκάθαρο στόχο που είναι η άνοδος στη Γ' Εθνική κατηγορία, καλούμε όλους τους φιλάθλους σε γενική συστράτευση στο πλευρό της ομάδας μας.

Η μαζική παρουσία όλων μας κρίνεται αναγκαία ώστε να δοθεί στους ποδοσφαιριστές μας η απαραίτητη ώθηση προς την νίκη. Τη φετινή χρονιά, η ομάδα μας ξεπερνώντας τις αρχικές δυσκολίες και δουλεύοντας συντεταγμένα έδειξε ότι δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο γι'αυτόν που προσπαθεί.

Έτσι, με καθημερινή σκληρή δουλειά, επιμέλεια και θέληση για επιτυχίες είναι έτοιμη να αγωνιστεί με αυταπάρνηση προς την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Με τη βοήθεια του κόσμου της όλα θα είναι πιο εύκολα. Η παρουσία όλων είναι αναγκαία. Μην λείψει κανείς.

Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση πως δεν θα επιτρέψουμε καμία αδικία σε βάρος της ομάδας μας σε οποιονδήποτε τομέα. Όλοι μαζί είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την ιδέα της ιστορικής ΑΕΜ. Ήρθε η ώρα του ΛΑΟΥ. Ήρθε η ώρα της ΑΕΜ .

Όλοι μαζί μπορούμε. ΑΕΜ ΜΑΖΙ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ! ΜΟΝΟ ΑΕΜ!"