Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Αιτωλοακαρνανίας: Play-off ανόδου σε χωράφι!!!

Γράφει ο Μιλτιάδης Ζαβέρδας

Απαράδεκτες καταστάσεις ζήσαμε το Σάββατο, όσοι παρακολουθήσαμε τον αγώνα της ΑΕΜ με την Φλόγα στο γήπεδο "Καραπαπά" έξω από το Αγρίνιο, όπου έχει δηλώσει για έδρα της στους αγώνες των play-off η ομάδα της Παλαιομάνινας.

Ένα γήπεδο μέσα σε χωράφια που μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω και τελείως ανεπαρκές για αγώνες ανόδου στη Γ΄Εθνική, ιδιαίτερα για τους φιλάθλους.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε αρχικά τις αναγκαστικές θέσεις πάρκινγκ, μέσα στα παρακείμενα λιοστάσια, υπό την σκιά των δένδρων και στη συνέχεια στο βάθος του δρόμου την διαχωριστική λινάτσα που οριοθετεί την πρόχειρη αυτοσχέδια πόρτα εισόδου, όπου γινόταν και η κοπή των εισιτηρίων.

Για κερκίδες δεν γίνεται λόγος. Όλοι οι θεατές όρθιοι και χωρίς καλή θέα λόγω του υπερυψωμένου κιγκλιδώματος, που σε ανάγκαζε να σκαρφαλώσεις για να δεις κάπως καθαρά τις κυριότερες φάσεις.

Πολλοί δε αναγκάστηκαν να παραμείνουν πιο μακριά, πάνω στον δρόμο που ήταν πιο ψηλά από τον αγωνιστικό χώρο. Ένα τεράστιο κοντράστ συναισθημάτων σε σχέση με τον ωραίο τελικό κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων, που παρακολουθήσαμε πριν λίγο καιρό στο σύγχρονο γήπεδο του Παναιτωλικού.