Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Εντυπωσιάζει και συναρπάζει το νέο κατάστημα της Vodafone στο Μεσολόγγι


Μια σημαντική επένδυση στον τομέα της τεχνολογίας και ειδικότερα της κινητής τηλεφωνίας, στην περιοχή του Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, καθώς τέθηκε σε λειτουργία και πάλι, το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα της Vodafone, στην κεντρική πλατεία της πόλης.


Το νέο κατάστημα της Vodafone λειτουργεί πλέον σε σαφώς μεγαλύτερο χώρο, δίνοντας έτσι στους καταναλωτές, τη δυνατότητα να κινούνται πιο άνετα στους χώρους του, ενώ με την πολύτιμη βοήθεια, του πάντα πρόθυμου και εξειδικευμένου προσωπικού μπορούν να ενημερώνονται, τόσο για τις υπηρεσίες και τα προγράμματα της Vodafone, όσο κυρίως  για τις συσκευές κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, τελευταίας τεχνολογίας.




Μάλιστα, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους οι πελάτες του καταστήματος μπορούν να ζήσουν την εμπειρία της δοκιμαστικής λειτουργίας, δεκάδων συσκευών, ώστε να επιλέξουν αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Τεράστια είναι, επίσης, η γκάμα των αξεσουάρ όπως θήκες, ακουστικά, κλπ. που διατίθενται στο κατάστημα, ενώ δεν θα πρέπει να παραλειφθεί, η προτεραιότητα, που δίνεται εδώ και χρόνια, από το κατάστημα της Vodafone στο Μεσολόγγι, στον τομέα του servis και των επισκευών που το έχει κατατάξει στα κορυφαία της χώρας.


Τέλος, θα πρέπει να τονιστεί ότι επένδυση αυτή υλοποιήθηκε στο σύνολό της, από τον δραστήριο Μεσολογγίτη, Ηρώδη Μπακογιάννη που συνεχίζει, χωρίς εκπτώσεις, μια πετυχημένη διαδρομή στον δύσκολο επιχειρηματικό και άκρως ανταγωνιστικό δρόμο της υψηλής τεχνολογίας, επενδύοντας σταθερά, εδώ και 20 χρόνια, σημαντικά κεφάλαια στην περιοχή μας, με αποτέλεσμα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και κυρίως τη δημιουργία σταθερών θέσεων εργασίας.