Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Στην Ά Εθνική τα κορίτσια της ομάδας ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008!

Κορυφαία διάκριση - σε ομαδικό άθλημα για την περιοχή του Μεσολογγίου - πέτυχαν χθες τα κορίτσια της ποδοσφαιρικής ομάδας "Μεσολόγγι 2008" αφού μετά τη νίκη τους με σκορ 1-0 επί της ομάδας του Πήγασου Θριασίου στη Μαγούλα Ελευσίνας πήραν το "εισητηριο" για την Ά Εθνική!

Η επιτυχία αυτή των κοριτσιών της μεσολογγιτικης ομάδας αποτελεί το επιστέγασμα της συστηματικής δουλειάς του Γιάνννη Γουλή αλλά και της Χριστίνας Πρασσά που με πολύ κόπο κατάφεραν να δημιουργήσουν το ποδοσφαιρικό σύνολο που από του χρόνου θα αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Σε ανακοίνωση για την επιτυχία των κοριτσιών του "Μεσολόγγι 2008" το ΔΣ της ΑΕ Μεσολογγίου τονίζει:

"Η διοίκηση της ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ συγχαίρει την ομάδα του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 για την άνοδο στην Α΄ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου γυναικών. Η επιτυχία της, η οποία δεν αποτελεί μόνο μια μεγάλη κατάκτηση αλλά και την επιβράβευση της υπομονής και επιμονής με την οποία αγωνίστηκε η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, ως αποτέλεσμα της άρτιας οργάνωσης και λειτουργίας του Σωματείου σε όλα τα επίπεδα.

Η άνοδος του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 στην Α΄ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου γυναικών ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη θέση της πόλης μας στον αθλητικό χάρτη.

Συγχαρητήρια στις παίκτριες, στον προπονητή Γιάννη Γουλή, στους διοικούντες και σε όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία αυτή που κάνει όλους τους Μεσολογγίτες υπερήφανους.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη για τη συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον."