Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Κλειστά έως την επόμενη Πέμπτη 25/5 τα τούνελ της Κλόκοβας (Παλιοβούνας)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο 11ο χλμ., στην περιοχή της Ρίζας Ναυπακτίας, με σκοπό την εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών για τη σύνδεση του εν λειτουργία τμήματος του αυτοκινητοδρόμου με το υπολειπόμενο τμήμα έως τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».

Πιο συγκεκριμένα, από τις 18 έως και τις 25 Μαΐου 2017, θα ισχύει ολικός αποκλεισμός του τμήματος από το 11ο έως το 16ο χλμ., με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την Παλαιά Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων (περιπορεία του όρους Κλόκοβα), μέχρι το ύψος της Καλαβρούζας - αμέσως μετά την έξοδο της σήραγγας Κλόκοβας - όπου μέσω κυκλικού κόμβου, θα δίνεται η δυνατότητα στους οδηγούς, να εισέλθουν στα εν λειτουργία τμήματα της Ιόνιας Οδού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κατασκευάστριας εταιρείας: "Όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών έχουν ληφθεί, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις έχουν τοποθετηθεί, µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα".