Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

"Ζωντανό" το όνειρο της Α.Ε. Μεσολογγίου για άνοδο στη Γ΄ Εθνική!

«Ζωντανή» στο κυνήγι της ανόδου στη Γ΄ Εθνική παρέμεινε η Α.Ε. Μεσολογγίου μετά τα χθεσινά αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος της ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας.
Η Α.Ε. Μεσολογγίου επικράτησε άνετα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου με το ευρύ σκορ 3 -1 της Φλόγας Παλαιομάνινας και σε συνδυασμό με τη  λευκή ισοπαλία, στη Ναύπακτο μεταξύ του τοπικού Αστέρα και του πρωτοπόρου Παναμβρακικού Μπούκας, την προσεχή Κυριακή θα αγωνιστεί στην Αμφιλοχία με τον Παναμβρακικό με στόχο όχι μόνο τη νίκη, αλλά την ανατροπή του εις βάρος της, 3 – 0 του πρώτου αγώνα στο Μεσολόγγι.



Η θετική αγωνιστική παρουσία των ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Μ. στο β΄ γύρο των play off έχει δημιουργήσει μια πρωτοφανή αισιοδοξία στους φιλάθλους της ομάδας για επίτευξη του «ακατόρθωτου» πριν δυο Κυριακές. Στο ίδιο μήκος κύματος ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση, κρατώντας χαμηλούς τόνους, προετοιμάζονται για τον «τελικό των τελικών» της Κυριακής.
Σε κάθε περίπτωση, η φετινή αγωνιστική παρουσία της ομάδας, ξαναφέρνει τους φιλάθλους στις εξέδρες του ΔΑΚ Μεσολογγίου και κυρίως δημιουργεί τις προϋποθέσεις - ανεξάρτητα του αποτελέσματος της Κυριακής - για ευρύτερη υποστήριξη της ομάδας της νέα περίοδο κυρίως υλικά από το φίλαθλο κοινό.

Και για να συμβεί αυτό, καταλυτικό ρόλο διαδραμάτισε η αγωνιστική παρουσία των «παλιών» του ρόστερ της ομάδας, που σε κάθε αγώνα έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους, ιδρώνοντας και παίζοντας για την φανέλα και μόνο, ενώ ταυτόχρονα, δείχνουν το δρόμο στους μικρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ομάδας, δημιουργώντας έτσι, ένα αξιόμαχο σύνολο που διεκδικεί την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.