Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (15/6/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ στη Δυτική Ελλάδα της Πέμπτης 15 Ιουνίου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι είχε εισέλθει σε βιβλιοπωλείο που βρίσκονταν σε λειτουργία και αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ. Σημειώνεται ότι, ο δράστης ακινητοποιήθηκε από γυναίκα υπάλληλο του καταστήματος.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για εμπρησμό και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, έβαλαν φωτιά και προκάλεσαν φθορές σε Αυτόματο Ταμειολογιστικό Μηχάνημα (ΑΤΜ) και στη συνέχεια έριξαν τέσσερις αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς σε Κτηνιατρικό Εργαστήριο και σε γραφεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Ροβιάτα Ηλίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι σε σωματική έρευνα που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (7) γραμμάρια κάνναβης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη (70) γραμμάρια της ίδιας ουσίας.

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1500) ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παραμέληση αποτροπής από επαιτεία και έκθεση

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Κατάκολο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ηλείας, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 33, 34 και μια 35χρονη ημεδαποί, διότι εξανάγκαζαν σε επαιτεία, τα ανήλικα τέκνα τους που περπατούσαν ανάμεσα σε διερχόμενα οχήματα με εμφανή κίνδυνο να παρασυρθούν, ενώ μετά την επαιτεία οι δράστες τους έπαιρναν τα χρήματα.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Βουπρασία, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείς Πύργου, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο και σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία με πέντε περίπου γραμμάρια κάνναβης. Ο δράστης είχε αποκρύψει τις ναρκωτικές ουσίες κάτω από πατάκι του αυτοκινήτου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Αστακό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι καλλιεργούσε στην οικία του τρία δενδρύλλια κάνναβης, ενώ κατείχε και μικροποσότητα της ίδιας ουσίας. Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με τις ναρκωτικές ουσίες.