Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ο Μύθος της κατσίκας παρουσιάζεται στο Σπουδαστήριο Τεχνών στο Μεσολόγγι

Μια ακόμη θεατρική παράσταση σε σκηνοθετική επιμέλεια της Φραντζέσκας Ιωαννίδη θα παρουσιαστεί στο Σπουδαστήριο Τεχνών (Χρ. Καψάλη 6) στο Μεσολόγγι για δυο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα, με την πρεμιέρα να γιλνεται την Παρασκευή 16 Ιουνίου.

"Ο μύθος της κατσίκας" του Γιώργου Σκούρτη είναι το έργο που μεταφέρει στο σανίδι αυτή τη φορά η Φραντζέσκα Ιωαννίδη για το οποίο σημειώνει: "Το κοινωνικό - πολιτικό θεατρικό κείμενο του Γιώργου Σκούρτη προσεγγίστηκε σύμφωνα με τις επιταγές του κειμένου και τις οδηγίες του συγγραφέα, όπως περιέχονται σε αυτό. Αναπτύχθηκαν με ιδιαίτερη προσοχή, ο ρυθμός, οι ιδιάζουσες εικόνες του έργου, καθώς και η ποιητικότητά του, ως αντίβαρο στις σκληρές εικόνες και κατ´ επέκταση στον σκληρό λόγο. "Ο μύθος της κατσίκας" είναι μια αλληγορία της πάλης των τάξεων".

Στην παράσταση τους ρόλους ενσαρκώνουν: Η Τζωρτζίνα Κολοβού την "Κατσίκα" και ο Δημήτρης Κουντούρης το "Αφεντικό", ενώ την παρουσίαση θα κάνει η Ράνια Αναστασίου.

Οι παραστάσεις θα γίνουν την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 16 - 17 &18/6 και την επόμενη εβδομάδα 23 - 24 &25/6 με ώρα προσέλευσης 20:30 και έναρξης των παραστάσεων 21:00.

Το συμβολικό εισητηριο εισόδου είναι 5€.