Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (13/8/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ στη Δυτική Ελλάδα της Κυριακής 13 Αυγούστου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 23χρονος ημεδαπός και αναζητούνται στα όρια του αυτοφώρου, ακόμη ένας 22χρονος συνεργός του, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί καθώς και ένας άγνωστος συνεργός τους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα, οι δράστες εισήλθαν σε Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας, με σκοπό την κλοπή, ωστόσο δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους, διότι κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, οι οποίοι συνέλαβαν επ αυτοφώρω τον 23χρονο.



Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 36 και 48 ετών, διότι ενεργώντας  από κοινού, διέρρηξαν καφετέρια και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των πενήντα  ευρώ.

Σύλληψη πέντε ημεδαπών για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στα Σπάτα Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, πέντε ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 42 και 38 ετών, καθώς και τρεις ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 17,16 και 15 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, οι δράστες μετέβησαν στα Σπάτα Δυτικής Αχαΐας, όπου οι τρεις ανήλικοι διέρρηξαν ψησταριά, με σκοπό την κλοπή, ενώ οι δύο ενήλικες συνεργοί τους, τους ανέμεναν σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του περιστατικού.
Οι δράστες δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους όταν έγιναν αντιληπτοί από περίοικους, ενώ συνελήφθησαν άμεσα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, που ενήργησαν συντονισμένες αναζητήσεις στην περιοχή.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 33χρονος υπήκοος Αλγερίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε  μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών για παραμέληση αποτροπής από επαιτεία και έκθεση
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 38 ετών (γυνάικα) και 45 ετών (άνδρας), διότι χθες το πρωί, στον Πύργο, σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς τροφίμων, εξανάγκασαν  σε επαιτεία, τα τρία ανήλικα τέκνα τους, τα οποία περπατούσαν ανάμεσα σε διερχόμενα οχήματα, με κίνδυνο να παρασυρθούν.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Ανδραβίδα Ηλείας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο και σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μια χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, και μια συσκευασία με μικροποσότητα της παραισθησιογόνου ναρκωτικής ουσία MDMA.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Σύλληψη ενός  ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου
 Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου,  ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι  σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για το αδίκημα της κλοπής.
Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επίδραση μέθης
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών και σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επίδραση μέθης.